Pagina's

donderdag 5 juli 2012

Boodschappen jongen...................

Jullie weten inmiddels wel dat ik alleen woon, met mijn zoon. Maar als ik boodschappen haal en de tassen vol naar binnen breng, is Rambo er gelijk bij. Als ik hem niks geef, dan haalt hij zelf wel wat uit de tassen en sleept het naar binnen. Hij is wel eens met een zak met een heel brood achter hem aan naar de keuken gegaan. Tessa moet je weg sturen, die wil alleen maar spelen en snapt van dat boodschappen sjouwen helemaal niks. Dus heb ik een prive boodschappen jongen, toch. Vandaag is hij ook weer aan het sjouwen met de katten brokken, phoe phoe wat een klus. Het blijft ook maar net tussen een paar tanden zitten hoor, maar het beland in de keuken, bewijs nou kijk maar, mijn boodschappen jongen RAMBO...........
Doe ik al zo mijn best moet ze ook een foto maken, moet niet gekker worden, zie je hem kijken, hahaha.......................................................de lieverd.

4 opmerkingen:

 1. Wat grappig! Zou Rambo ook zijn eigen eten naar de keuken kunnen dragen? Wel makkelijk zo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ik ben ook volger geworden, ik dacht dat ik dat al lang was...groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dit vind ik leuk, echt goed van Rambo. Ik heb het met Snarf ook al eens geprobeerd. De eerste keer ging het goed hij bracht een zak eierkoeken naar de keuken, de tweede keer, sloeg hij bij de trap naar de keuken linksaf met de zak sperciebonen in zijn bek naar de tuin, die lagen toen natuurlijk in no time op het gazon verspreid.
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, hier kan je toch van genieten. Ik mis mijn hondjes nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen