Pagina's

donderdag 12 juli 2012

Echt quiltweer...................

O jongens wanneer word het nu eens echt zomer. Ik handwerk wat af deze zomer, met dit weer, we zijn veel te veel binnen. Vanmiddag samen met quiltvriendin Marja zitten quilten, helaas weer binnen, zelfs de keuken-deur dicht gedaan vond het gewoon koud. Maar bij Marja gekeken hoe zij de hexagonnen aan elkaar had gezet, vond dat wel een leuke manier. Zij maakt hele grote hexagonnen en ik kleintjes....................
Ik maak nu dus donkere bloemen en lichte bloemen en een sluitblokje van een lichte kleur. Kan nog even vooruit heb al een stapeltje donkere bloemen, dus nu telkens lichte maken en een los licht blokje en weer aan elkaar zetten. Denk dat ik dit werkje maar mee neem als we op vakantie gaan.......................
Na gezellig bezig geweest te zijn, word het weer tijd voor het avond eten. De keuken in dus, kom zeggen de beestjes tegen elkaar, ze gaat weer aan de gang.......................


De poezen zitten al klaar op het aanrecht, wij eerst of jullie zelf?????? Tessa zal ook eens komen kijken, natuurlijk Rambo er achter aan. We zullen die dreigende Langharige kater maar van eten voorzien, ben ik van zijn gezeur af. Duvel zit erbij en keek erna, eet straks wel, dat haantjes gedrag ook van Moris ook.
Nou de hondjes kunnen wel op de stoep eten, dan heb ik weer ruimte in mijn keukentje toch.....................

Moris is nu ook naar buiten, kijken in de bak zo van Tessa wat zij te eten krijgt, Tessa vind dit best. Maar gaat Moris bij Rambo in zijn bak kijken dan horen we dat wel, die vind dat niet zo geslaagd hoor, brom brom. Nou eten is weer op en wij ook weer gegeten, ritueel weer voorbij.
Na de koffie nog wat bezig met mijn hexagonnen, komt helemaal goed.
Nou weer leuke foto's vandaag dus weer een bloggie en Rambo kijkt mee hoor wat er zoal weer gaat gebeuren, dat computeren ook................

Je moet ook overal bij zijn he Rambo en Tessa staat erbij te kijken...........................
Nou ga nog even naar mijn hexagonnen, dus moet er even langs Rambo...............................

3 opmerkingen:

 1. Ha leuk, je hebt weer grandioze foto's gemaakt van Morris, Duvel, Tessa en en Rambo. Op het aanrecht, menigeen zou dit afkeuren, maar bij mij mag het ook hoor! Ik kom nauwelijks blogs over huisdieren tegen of ik kan ze misschien niet vinden? Tessa achter de computer is ook leuk hè. Snarf ligt achter me op een bankje te snurken.
  Groetjes, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het weer is echt afschuwelijk en hopelijk komt er toch verandering in. Gelukkig hebben we ons handwerk en vervelen we ons niet. De beesten hebben het wat goed bij jou, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Conny, dankjewel voor je leuke reactie op mijn blog. Nu kom ik hier bij jouw op visite en ga je volgen hoor, wat een gezellig blog heb je, en wat een mooie huisdieren, wat fijn zo een beestenboel, ik zou er ook nog best wel eentje bij willen ;)))
  Het quilten lijkt me ideaal om dagen als deze door te komen maar je hebt gelijk hoor, het zonnetje mag nu écht wel zijn best gaan doen.
  Ik wens je een heel fijn weekend verder,
  liefs, Sonja

  BeantwoordenVerwijderen