Pagina's

zondag 19 augustus 2012

Effe weer bij kletsen.................

Met dit mooie weer natuurlijk almaar lekker buiten. Heb al een week last van mijn rechter schouder, ik heb een slijmbeurs ontstekking volgens de huisarts. Met mijn ziekte van crohn heb ik alleen pijn stillers gekregen, dus het gaat redelijk nu. Maar doe geen belastende dingen nu en hou me die twee weken dat ik medicijnen slik rustig en hoop dat het dan weer gaat zonder de medicijnen straks. O ik heb het daar zo moeilijk mee om niet te kunnen werken en niet te kunnen doen waar ik zin in heb. Heb dus heel veel geluk met dit warme weer dat je lekker buiten kan zijn en je wel rustig houd, ook vanwegen de temperatuur.
Maar vrijdag op ons gemakje  met een vriendin naar de Landgoedfair op Mariënwaerdt geweest. Volgens mij lang geleden dat we er met zulk mooi weer hebben gelopen.
Het was er gezellig druk en natuurlijk weer wat dingetjes gekocht, kijk je mee..........................


 Twee kantklos spoeltjes als leuk pakketje aan elkaar gestrikt, lief he.
En nog een spoel kan iemand mij vertellen wat daar mee werd gedaan, vind ik altijd leuk om te weten..............................


 Deze drie oude klossen katoene garen, kan ik eens een borduurtje me maken in een kleur....................
 Deze naai kastje is nog van mijn moeder en gaan allemaal leuke dingen in, die met handwerk te maken heeft.
Die kippen zelf een tijd geleden geborduurd, ben gek op die kleine werkjes.......................

En dit kleine kleedje een tijd geleden gevonden in de snuffelhal, iemand zei me dat het werd gebruikt als onderzetter van een klein glaasje, weet iemand of dat waar is. Het is zo'n leuk kleedje, met die zwaan, zal een heel werkje geweest zijn om het te maken. Het is van heel fijn garen gehaakt, leuk weer he..................
Nou heb ik jullie weer even mee laten genieten met mijn oude spulletjes, tot ziens.................................

4 opmerkingen:

 1. Zo, op het warmst van de dag even naar binnen gevlucht. Dat is niet zo lekker een slijmbeursontsteking, hoop maar dat het snel beter wordt!
  Leuk dat je naar Marienwaerdt bent geweest, heb er ook nog over gedacht maar vond het eigenlijk te warm om weg te gaan. Ik ben daar inderdaad ook meer met slecht weer geweest dan met zon. Heb herinneringen aan heel veel modder en dat ons toen nog puppy Snarf mee ging, we hebben ontzettend veel plezier gehad daar maar we waren nat en vies.....
  Geniet van het warme weer, word je snel beter!
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pijnlijk zo'n slijmbeursontsteking, mijn man heeft het al eens aan de elleboog gehad. Hopelijk ben je er snel van hersteld. Leuke spulletjes laat je zien. Zo'n kleedje heb ik nog niet eerder gezien. Mooi geborduurd kippetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, dat is naar Conny, een slijmbeursontsteking. Ik zit er al ruim een half jaar mee. Ik hoop dat die van jou sneller weg is. Ik heb ook al eerder een gehad, aan de andere schouder, die was sneller genezen.
  Je hebt leuke vondsten gedaan. Zou die grotere spoel ook een machinale spoel geweest kunnen zijn?
  Het haakwerkje lijkt wel op een onderzettertje.
  Ik ben blij dat het koeler wordt, dit is mij echt te warm!
  Fijne week!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die grote spoel zou wel eens een soort spintol kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen