Pagina's

donderdag 2 augustus 2012

Texel....

Weer bijna een daggie om op texel. Vanmorgen begon het maar twijfel achtig met het weer hier. Beetje motregen en somber, maar na de koffie en lunch kwam er toch weer een zonnetje. Jelle en vriend vertrokken naar de vuurtoren, daar heb je heel veel strand en wind om te vliegeren.
Ik heb zitten lezen eerst nog binnen maar later buiten in het zonnetje. Heerlijk in je vakantie om helemaal in een boek te verdwijnen. Hondjes en ik hebben ook nog een uurtje door duin en bos gedwaald, vooral de kleine slinger paadjes waar je bijna niemand meer tegen komt en heerlijk de vogels om je heen hoort.
Eten gekookt en weer afgewassen, jelle en nog twee gingen nog zwemmen in zee. Ik nog even over de boulevaard gewandeld en foto,s gemaakt van de zee waar de zon weer bijna inzakt.......


Wat ben ik weer blij met mijn twee maatjes als je je eigen zo kunt vermaken met hun twee samen, anders loop je toch maar alleen.............
Rambo netjes wachtend naast de tent.....
S,avonds ben ik blij met gezelschap van mijn hondjes, jelle is in de buurtent, ik eerst mijn boek eens uit gelezen.......4 opmerkingen:

 1. Al met al een heel ontspannen vakantie. Nu maar hopen dat mijn reactie nu wél zichtbaar wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héééé!!!!!!!!!! Eindelijk gelukt! YES

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk hoor, je vakantie en een lekker boek van Santa. Die vind ik ook altijd zo lekker om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Conny als ik het goed begrijp heb je de "rieleksstand" gevonden ;-) Heerlijk om te kunnen verdwijnen in een boek.
  Prachtig die foto met de ondergaande zon !!!
  Fijn weekend. Groetjezz lfs mij

  BeantwoordenVerwijderen