Pagina's

zaterdag 29 september 2012

Borduurwerk..................en Rambo.

Ja mijn Rambo is weer niet vit, kon zo'n beestje maar praten. Vorig week heeft hij al een kuurtje gehad, zijn darmpjes over stuur, zei de dierenarts. Eet hij wel eens speelgoed op ofzo, vroeg ze. Nee, nooit eigenlijk. Ja ja zijn buikje is erg hard en onrustig, kuurtje gehad, ontlasting weer goed nu. Maar hij ligt om de haverklap erg te rillen en als je dan zijn buik wil voelen is die erg gespannen van vrouwtje doet toch geen pijn he.

Och als die dieren wat hebben ben je heel veel geld kwijt bij de dierenarts maar het is zo gissen, konden ze maar vertellen wat er was. Maar we houden hem weer in de gaten nu en weekend rijst met kip doet hem misschien goed, proberen maar weer............................Zo weer twee werkstukjes afgewerkt en in elkaar nu. Het Sew Laugh Love-quiltje van Leanne Beasley is klaar, het kan nu door gequilt worden, leuk vind ik hem zelf geworden, vond het ook een leuk ding om te maken.
Het stitching patroontje van Cuny gehad en in Texel gemaakt, heb ik een
kussentje van gemaakt om ergens bij te zetten, nog even vullen en op leuken en dan laat ik hem wel weer even zien aan jullie, fijne zaterdag vandaag.......................

5 opmerkingen:

 1. Wat zielig, wij hadden een Jack Russel en deze had de laatste jaren van zijn leven een chronische darmontsteking.Ze moest dieet voedsel eten, maar was gefixeerd op alles wat ze niet mocht hebben, zou gauw ze ook maar iets anders at was ze doodziek. De dag dat we haar hebben laten inslapen heeft ze een lekker biefstukje van ons gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach Conny, die hond... Ze kunnen je zo aankijken van: Vrouwtje, doe er eens iets aan asjeblieft... Heel naar als het niet duidelijk is wat ze mankeren. Hoop dat het met jouw goede zorg weer beter gaan zal. Misschien toch iets verkeerds binnen gekregen in een onbewaakt ogenblik? Sterkte ermee. En je werkjes zijn schitterend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar van Rambo. Ja, en je kunt er niet in kijken.
  Ik wend je er veel sterkte mee.
  Je borduurlap krijgt een mooie afwerking!
  Goede zondag!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat naar als een huisdier zich niet goed voelt en je niet precies weet wat het is. Ik zag Rambo net nog zo vrolijk rondspringen bij de mooie wandelingen (heb even bijgelezen). Hopelijk knapt hij snel weer op.
  Je bent trouwens lekker bezig met je werkjes. Die stitchery is leuk geworden. Mooie knopenstof heb je bij het andere werkje gekozen. Dat is trouwens ook heel mooi.
  Groetjes en beterschapsknuffel voor Rambo,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoop dat het inmiddels beter gaat met Rambo?

  BeantwoordenVerwijderen