Pagina's

zaterdag 17 november 2012

Week overzicht..............

Ja erg de hele week geen tijd gehad om te bloggen en zoveel gezien en beleefd.
Vorige week in het weekend is jongste zoon weer thuis komen wonen, na ruim twee jaar te hebben samen gewoond. Helemaal niet leuk op jonge leeftijd die ervaring, maar zijn goed uit elkaar gegaan, dus zonder ruzie.
Maar we hebben in huis een interne verhuizing gehad. Phoe phoe wat een gesjouw en geschuif om weer een kamer voor hem leeg te maken.
Maar het is gelukt, mijn handwerkkamer is weer verleden tijd. Veel opgeruimd en dingen in dozen opgeslagen, want ik bezit en bezat veel hobby spullen heb jaren les gegeven voor kippers-hobby aan volwassenen en jaren elke woensdag middag een club kinderen een knutsel middag bezorgt.
En natuurlijk kinder-feestjes gegeven. Maar na overlijden van mijn man daar mee gestopt en nu veel plezier om zelf te handwerken hele andere dingen hoor.
Maar creatief zijn zit in mijn genen, haha. Dus was een druk weekje en had zelf ook natuurlijk mijn eigen bezig heden en natuurlijk van alles tegelijk als je het toch al druk had.
Maar hier dus een overzicht van de afgelopen week, kijk maar mee....................

 Deze borduurtechnieken liet iemand zien op de bee dinsdag middag. Oo wat vind ik dat toch mooi zeg, geweldig.

 En nog iemand liet deze mooie quilt zien, die had ze gewoon maar zo gemaakt. Ja ja gewoon, echt mooi en groot..............
 En dinsdag-avond had ik een jaar vergadering van de tuinclub, of is het de ......eetclub.........er word wat af gebakken hoor.
Met die taart op glazen schaal met voet is zelf een eerste prijs gewonen, goed he.
Dus had ze er voor ons ook een gebakken om te proeven en hij was heerlijk...............
 Woensdag avond maandelijkse bee in Buren.
Er was iemand met de celine-quilt bezig, met allemaal kleine borduurwerkjes, erg mooi zeg...............

 Het patroon op de foto om te onthouden dat dit een mooi patroon is...............

 En de kerst quilt is toch schitterend, al die stichery's erin verwerkt, prachtig.............
En dit kleine quiltje dan, is het geen snoepie dat meisje erop...............

 Ja Kanzi de poes van oudste zoon vind dat nieuwe hondje in huis maar eng nog, andere katten hebben er geen probleem.
Moris mijn pers vond het even eng maar loopt al weer door huis. Maar Kanzi nog steeds niet. Ze kijkt liever tussen de plantjes in het raam over de bank heen waar het hondje Rusty allemaal heen dribbelt door de kamer, hihi...................
 Rusty hondje van jongste zoon kan goed met onze honden overweg kwamen altijd bij elkaar met op vizite gaan natuurlijk...............

 Vrijdag middag maar even met zoon erbij, anders wel veel hoor drie honden, ze even lekker laten rond dollen met de bal.................
 Ja staan we hier op een rij te eten............

Ja en deze week tussen door en bij de bee's aan de sterretjes gewerkt van atelier bep. Dit is echt leuk om te doen zeg. De stitsery nog op stof maken en dan zien we weer verder, word echt leuk, he..............
Nou ik hoop nu weer meer tijd te hebben om te bloggen, dit weekend heerlijk thuis en lekker bij komen en rommelen in huis.
Fijn weekend allemaal............................

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat je voor kind en hond plaats kon maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet leuk voor je zoon dat zijn relatie over is....maar wel weer gezellig voor jou om je zoon weer thuis te hebben. Hoewel het wel een reorganisatie in huis is.
  Leuke dingen heb je laten zien! Hardanger blijft mooi. Misschien mooi om er blokjes voor een quilt van te maken, met een contraststofje erachter zodat je het motief mooi ziet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo je huis is lekker vol gelopen met zoon en hond erbij!
  Voor je zoon ook weer even wennen, maar toch fijn om bij je moeder terug te kunnen komen incl. hondje. En ja, jij krijgt het nog weer drukker maar het lijkt me ook gezellig. Weer heel veel mooi handwerk langs zien komen en de tuinclub........ja, bij ons is het ook zo ongeveer een eetclub. We verzinnen altijd iets met veeeeel lekkere dingen erbij.
  Fijne zondag,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sneu voor je zoon,nu heb je weer een vol huis gezellig met nog een hondje erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kan me voorstellen dat dat weer even wennen is. Een hond en een kind erbij! Maar goed fijn dat ze niet met ruzie uitelkaar zijn. Leuke bee met veel kijkplezier heb je gehad. En jammie dat was een gezellige vergadering! Byby carina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha die Conny,

  Tja, dat is vast even wennen maar ook vast weer heel snel vertrouwd. Fijn dat je hem met woord en daad kunt helpen!!
  Wat een mooie dingen laat je ons weer zien op je blog, genieten hoor!!!
  groet, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Conny wat heerlijk dat je zoon weer terug kan keren naar zijn vertrouwde plekje. Je wenst je kind natuurlijk een gelukkig leven maar soms gaan dingen anders dan je zelf zou willen voor je kind. Heerlijke dingen laat je zien Conny.
  Hartelijke groetjes

  BeantwoordenVerwijderen