Pagina's

donderdag 22 november 2012

Zonder foto's...............

Ja was een blogje aan het maken en bij de derde foto kreeg ik een melding dat mijn limiet op is. Blog vol dus. En zonder foto's is toch niet leuk toch. Wilde jullie een leuke quilt laten zien van de bee bij Cuny, maar helaas. En heb een wandeling met drie hondjes tegenwoordig op foto gezet, maar word hem even niet nu..........
Ben gister al met zoon's bezig geweest om een blogboek te laten maken, maar er kan maar een half jaar met zoveel foto's in dat boek. En een heel omslachtig gedoe met het betalen ervan, via Blog2Print bezig geweest.
Maar een flink prijskaartje eraan voor een half jaar.
Dus wie weet een oplossing, een nieuw blog aanmaken wil ik eigenlijk niet.
Is er niks in nederland waar je een blog kan downloden en uit printen, weet iemand soms hoe dit moet.
Dus ik en zoons zijn er mee bezig, even geduld................zonder blog kan ik niet hoor, was zo leuk toch met elkaar................................
Tot gauw weer, gr.Conny..................................


13 opmerkingen:

 1. kijk ook even bij www.kittyquilt.blogspot.com daar wordt net hetzelfde probleem besproken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij kwam ook deze middag de melding dat hij vol is,ik wil wel $2,49 betalen maar het lukt niet om dit te regelen. Misschien nog meer mensen met dit probleem?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Conny, plaats de foto's niet groter dan 800 pixels dan is het gratis en telt het niet mee voor het limiet. Je hebt ze nu zelfs op 1600 pixels (800 is nog behoorlijk groot).
  Succes ermee! Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Conny, er is ook een storing bij Blogger, bekijk de link even. Ik zou de foto's toch op minder pixels plaatsen om een limiet te voorkomen.

  http://productforums.google.com/forum/#!category-topic/blogger-nl/1u2xCQPWjK8

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is volgens mij inderdaad een storing, maar ik heb de foto verkleint naar 800 bij 600 pixels en nu kan ik wel weer foto's plaatsen...
  Ik heb een beschrijving van Wietske gekregen waar je je blog op je harde schijf kan zetten en dan zelf kan uit printen.Ik heb het nog niet geprobeerd, maar ik zal de beschrijving wel even naar je toe mailen.
  Nog een fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend Conny!
  Ik geloof dat een heel aantal blogsters er op dit moment tegen aanlopen Ik heb het zelf ook gehad maar huur nu voor $2,49 ruimte en je hebt er geen omkijken meer naar en kunt foto's op alle formaten plaatsen. Je hebt alleen een creditcard nodig. Die had ik niet, maar mocht van een vriend gebruiken.
  Bij Anita van Mij way of living heb ik een hele beschrijving gemaakt hoe je dat kunt doen.
  Succes!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei wat vervelend Conny. Hopelijk lukt het je om het probleem op te lossen met alle tips die je hebt gekregen.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier het zelfde probleem. Maar ik dacht dat het probleem bij picasa lag. Want toen ik vandaag de foto's via TinyPic op m'n blog plaatste kreeg ik die melding niet. Of dat heeft te maken met het formaat van de foto's weet ik niet.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. op mijn blog zag ik dat je een nieuw bericht had geplaatst vandaag,maar op je blog zie ik het niet. ra.ra?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag net dat je bij Cutest blog on the block je weblog kunt printen. Heb je dat al geprobeerd. Je moet er wel voor betalen.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O Conny, ik heb hetzelfde probleem mijn gratis 1 Gb is ook vol en kan geen foto's meer plaatsen, ga vanavond proberen de pixels te verkleinen, maar weet zelfs dat nog niet hoe het moet.
  Groetjes, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is me gelukt, heb gisteravond al een aantal foto's verkleind. Op Picasa moet je foto's selecteren en dan linksboven op de knop "exporteren" drukken, daar kun je ze verkleinen tot bijv. 600 - 800 pixels. Volgens mij worden die foto's die je in je blog hebt gebruikt dan ook verkleind, want het werkte weer bij mij, voor zo lang als het duurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik plaats mijn foto's altijd met een breedte maat van 600. Die zijn ook prima van grootte voor een blog.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen