Pagina's

woensdag 25 april 2012

vrije dag.....

Heerlijk een dag vrij zijn. Ja altijd wel wat te doen thuis, maar dat plannen we zelf toch??????
Dus de ochtend gebruik om wat te lummelen in de huiskamer, opgeruimd en alles nat afgesopt.......ben met spulletjes gaan schuiven, kan een mens druk mee zijn. Maar vind ik altijd leuk, ontstaan weer leuke hoekjes van, toch. Maar gaat wel veel tijd in zitten.
Hier zo'n nieuw hoekje.....
Vanmiddag kwamen we bij elkaar bij Marja om te quilten, dus mijn mandje weer gepakt en ingepakt met karweitjes die met de hand verder gemaakt kunnen worden. Ze waren weer leuke dingen aan het maken.
Zal een paar foto's laten zien.....
Ella bracht haar quilt ook mee die ze kado gaat geven, deze is na gemaakt van een geboortekaartje, leuk geworden hoor. Om kado om te krijgen toch?
Ik zelf had op een beurs eens een panel gekocht, om een lopertje van te maken op de eettafel. Deze heb ik vanmiddag zitten zomen, kan maar klaar zijn. Nu nog de rand door quilten, kreeg weer leuke tips van de andere wat ik kon doen, dus komt goed.......

Maar vanavond ook goed bezig geweest achter mijn naaimachine, ik had een quilt-tas gemaakt en deze dus afgemaakt, rits erin en klaar is tie. Kunnen er weer werkjes in mee genomen worden. Hij is leuk geworden en de kleuren vind ik mooi, zo warm. Kijk maar.....