Pagina's

maandag 17 september 2012

Weekend................

Af gelopen weekend schor van het praten, zoveel mensen gezien en dus gesproken.
Vrijdag avond bij jongste zoon en vriendin op visite geweest waren afgelopen week terug gekomen van hun vakantie in Benidorm. Moest daar ook nog kado afgeven nog voor haar verjaardag en vakantie verhalen aan horen natuurlijk. Hadden het goed naar de zin gehad. Ze hadden ook plannen om een tent aan te schaften en een keer mee op vakantie te gaan.. Maar niet naar Texel, maar naar Frankrijk, hadden we beter weer.
Dus ze waren al dagen internet aan het af speuren en van alles gevonden, maar die enne in Frankrijk was het wel. Ja zelfs ik vond het te gek. Honden camping, zelfs een honden oppas. Nou wat wil je nog meer, als je daar iets wilt gaan bekijken, kun je ze daar op de camping laten, niet gek.
Op afstand van drie minuten een quilt winkel, o erg moet ik zeker dan heen, haha.

Zaterdag middag ging weer de telefoon, we gaan naar het bos met de honden. Nou als je hier heen komt, rijd ik mee met mijn honden, zo gezegd, zo gedaan.....................
Heerlijk die vier dolle honden los in het bos, Siva op de eerste foto kon over de balk heen springen, hoe meer wij met zijn allen juigden, hoe meer schik kreeg ze erin, gekke hond.
Tessa liep de hele wandeling bijna met een stronk hout te sjouwen. Rusti klein wit hondjes gleed in de sloot.
O o dat was niet te bedoeling, zei zijn baasje. Siva denk okee spring ik er ook maar in, toen andere baasje ook nog boos, jullie moeten nog mee in de auto hoor.
Rambo had een kerm middag iedereen die langs hem heen holde of hem onderste boven liepen en op zijn poot ging staan, kon naar hevig gekerm luisteren.
Dus ze hebben zich goed vermaakt.
Sávonds gewacht met zijn allen op oudste zoon, die onderweg naar huis was uit alanya, turkije.
Ze waren om 10 uur thuis, dus weer vakantie verhalen. Maar hij had het goed naar zijn zin gehad, 1300 foto's gemaakt, dus veel gezien.............................
Hij werd ook gelijk overvallen met het nieuwe vakantie adres voor volgend jaar, kijk toch eens Jelle.
Nou eerst even deze vakantie in een foto boek uit werken en zal dan eens er over nadenken, over Frankrijk volgend jaar of weer gaan vliegen net als dit jaar.
We wachten af, het is nog vroeg voor plannen voor het nieuwe jaar..............................

 Af gelopen week weer twee blokjes gemaakt van de SBS quilt, er weer mee bezig................

En natuurlijk komen er weer herfst dingetjes in huis, gezellig weer sávonds de kaarsjes aan.
Die stoffen pompoenen vorig jaar gemaakt, een in Helmond en nog een thuis..................................