Pagina's

zaterdag 29 september 2012

Borduurwerk..................en Rambo.

Ja mijn Rambo is weer niet vit, kon zo'n beestje maar praten. Vorig week heeft hij al een kuurtje gehad, zijn darmpjes over stuur, zei de dierenarts. Eet hij wel eens speelgoed op ofzo, vroeg ze. Nee, nooit eigenlijk. Ja ja zijn buikje is erg hard en onrustig, kuurtje gehad, ontlasting weer goed nu. Maar hij ligt om de haverklap erg te rillen en als je dan zijn buik wil voelen is die erg gespannen van vrouwtje doet toch geen pijn he.

Och als die dieren wat hebben ben je heel veel geld kwijt bij de dierenarts maar het is zo gissen, konden ze maar vertellen wat er was. Maar we houden hem weer in de gaten nu en weekend rijst met kip doet hem misschien goed, proberen maar weer............................Zo weer twee werkstukjes afgewerkt en in elkaar nu. Het Sew Laugh Love-quiltje van Leanne Beasley is klaar, het kan nu door gequilt worden, leuk vind ik hem zelf geworden, vond het ook een leuk ding om te maken.
Het stitching patroontje van Cuny gehad en in Texel gemaakt, heb ik een
kussentje van gemaakt om ergens bij te zetten, nog even vullen en op leuken en dan laat ik hem wel weer even zien aan jullie, fijne zaterdag vandaag.......................