Pagina's

donderdag 12 april 2012

prinsenhof in Buren.......

werkschop van Bep is af, leuk he......
ook weer mooi.....

gezellig met elkaar....

SBS blokjes van Wil......

mijn BOM van serendipity.......

Zover gekomen vanavond, hij word leuk.......
Ja weer mijn mandje ingepakt om s'avond weer naar buren te gaan met nog twee dames in de auto. We zijn van de straat en kunnen dan geen kattekwaad uit halen, haha. Ging een raar verhaal rond, wat iemand op t.v. had gezien. Een man ging naar de dierenarts om zijn hond zijn tanden schoon te laten maken. Maar na de behandeling bleek de hond zijn ballen te zijn verwijderd, foutje, maar wel een grote. Zal je hond maar wezen. Maar er werd natuurlijk smakelijk om gelachen en we besloten voorlopig zelf maar uit de buurd van een arts te blijven, je weet maar nooit, haha. Maar er werd ook druk gequilt en van alles te bewonderen van elkaar, dus hier weer wat foto's......

Nieuwe bee......

Vorige week wezen quilten in de keuken van Annelies, vandaag bij Ella. Ja,  zo kom je nog eens ergens. Ella is deze week jarig dus volgende week gaan we nog eens naar haar toe. We hebben natuurlijk gezellig gekletst en ook nog wat gedaan en elkaars dingen die we aan het maken zijn bewonderd. Ze is zelf al een heel eind met door quilten van de quilt met het geboorte kaartje, die ik vorige week op de foto heb gezet.


ach gossie lig ik hier nu te drogen.......
Dus hier een paar foto van die middag.....

bee bij Cuny.......

Dinsdag Wil opgehaald en op weg naar Cuny samen. Was vier weken geleden deze bee dus weer bij kletsen. Cuny was weerdruk geweest met de paasdagen een hele top gemaakt, de sterren hemel.
wat een werk, he, maar weer prachtig gemaakt cuny.....

We zijn weer bezig geweest met onze blokken van de SBS. Ik vind dit nog een moeilijk projekt en ben blij dat we Cuny erbij hebben, hulp troepen, haha.Maar er liggen weer twee blokjes gesneden als huiswerk zullen we maar zeggen.
SBS blokjes en de lensquilt....

wat veel blokjes al, en die kleuren zijn lief.....

Cuny aan het appliceren......
Cuny is zelf ook bezig met een BOM om te appliceren, leuk om te zien en weer wat van geleerd, hoe zij dat deed. Ik krijg maandelijk ook een BOM van serendipity met japanse stofjes. Moet er nog aan beginnen, dus even gekeken hoe zij het deed.......