Pagina's

maandag 16 april 2012

Lensquilt........

Zondag morgen lekker achter mijn naaimachientje gezeten en wat blokjes van de lensquilt gemaakt. Ik wil hem graag afmaken voor het echt zomer is en die soms blijft liggen. Want dan ben ik bang dat ik weer heel erg moet nadenken hoe het zat, haha. Heb het nu door, dus elke keer als ik zin en tijd heb er wat van maken komt ie vanzelf af, toch.......s'Middags naar een verjaardag van vriend van ons. Om vier uur naar feestje van een twaalf en half jaar trouwen in de familie. Die hadden gezellig een buffetje klaar staan voor ons allen. Gezellig bij gekletst met zijn allen. Helaas wat vroeger naar huis gemoeten met Jelle, zijn ogen werden moe en begonnen te vervelen en te branden. Ja ze zijn pas behandeld, dus dat moet toch genezen. Maar gaat telkens beter.


Vandaag met Jelle weer naar Utrecht geweest voor controle en de lenzen te verwijderen. Dit is goed gegaan, alleen is het zicht nog niet scherp, kan drie dagen tot drie weken duren en ook verschillend per oog. Dus nog even geduld hebben. Net op zijn pupillen zitten littekentjes die het beeld nog niet scherp krijgen. Maar de druk op zijn oog is weg, nu de lenzen eraf zijn..........



Vanavond met een haakwerkje begonnen die ik had gekocht op de haak en brei beurs in Nieuwegein. Mooie kleuren vind ik zelf en mooi materiaal om mee te haken, het word een kussen.


En natuurlijk weer twee blokjes gemaakt van de lensquilt, komt van zelf allemaal af...........