Pagina's

zaterdag 14 april 2012

neerijnen.......

Jelle verveeld zich, nu zijn ogen niet alles helder zien. Hij is afgelopen donderdag ge-leaserd, was spannend hoor. Vrijdag eerste controle gehad en maandag gaan de bescherm lenzen er weer uit en dan zal hij alles helder moeten zien. Dus het blijft nog even spannend, maar de hondjes vonden het vandaag niet zo erg, hij is eerst vandaag met ze wezen ballen in het park, en later vanmiddag ben ik maar even met ze naar neerijnen gereden.


hollands-kant......


prachtig he die bloesem....


pinkster-bloem......

he kleintje......
Dus hier weer een paar foto's.......

Mijn Tuin.......

Vanmiddag weer een rondje gelopen door mijn tuin en even gekeken in mijn broeikastje of alles okee was.







dalhia-bollen in de kas gaan uit lopen....
Wat word alles alweer lekker groen, he. Overal staan al bloembollen te bloeien. Je ziet alles met de dag groeien. Een paar foto's voor jullie..........

Haak en brei-beurs...

Vanmorgen vertrokken met Wil en Jopie naar Nieuwegein. Daar was een haak en brei-beurs. Was er heel gezellig met al die kakelende vrouwen. Heel veel gezien en verschrikkelijke mooie breiwerken. Maar helaas ben ik daar niet zo kundig in. Wel wat gekocht om te haken. En twee boeken gekocht, een paasboek van Arne & Carlos en een boek met allemaal haakblokjes en patroontjes. Dus we hoeven ons niet te vervelen, haha..




Hier een paar foto's.....